Vallclara.com és propietat de l’associació Centre d’Estudis Santa Maria de Vallclara. Per tant, és aquesta associació qui processa i emmagatzema les dades personals que li faciliteu.

Què fem amb les vostres dades?

1- Les processem només per a mantenir la relació amb els socis i subscrits al nostre butlletí informatiu.

2- Les allotgem en un fitxer automatitzat al nostre servidor, que es troba als Estats Units d’Amèrica, sota la protecció de l’acord Privacy Shield, i per tant la transferència internacional de les seves dades compleix la legalitat vigent.

Què no fem amb les vostres dades?

No les venem, ni les regalem, ni les cedim a ningú que no les necessiti per a poder-vos prestar els serveis que oferim, ni les imprimim en paper, ni les guardem sense les mesures de seguretat adequades, ni res que no sigui el que hem explicat abans.

Què podeu fer amb les vostres dades?

El que vulgueu. Són vostres i nosaltres només les tenim en préstec. Per això podeu exercir els següents drets:

A) Accés: permet al titular de les dades obtenir informació sobre si tractem dades que us afecten o no, i en aquest cas, us dóna dret a obtenir informació de les dades de caràcter personal que ens hagueu facilitat i que tractem.

B) Rectificació: us permet corregir errors i modificar les dades que siguin inexactes o incompletes.

C) Suspensió: us permet que les vostres dades siguin suspeses i no les tractem més, a no ser que hi hagi una obligació legal de conservar-les i/o no hi hagi altres motius legítims per a continuar tractant-les. Per exemple, quan les vostres dades ja no siguin necessàries per a les finalitats amb les quals es van recollir, podreu sol·licitar que les suprimim immediatament.

D) Limitació: us permet paralitzar el tractament de dades sota les condicions legals establertes, de manera que no les pugem tractar en el futur, i només les puguem conservar per a l’exercici de la defensa o reclamacions.

E) Oposició: en certes circumstàncies i per motius relacionats amb la vostra situació particular, podreu oposar-vos al tractament de les vostres dades. No tractarem més les vostres dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici de la defensa o possibles reclamacions.

F) Portabilitat: us permet rebre les vostres dades personals que tinguem emmagatzemades i també poder-les transmetre a altres responsables en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica. Per a poder exercir aquest dret, haureu de proporcionar un correu electrònic vàlid.

Per a exercir qualsevol d’aquest drets, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari o per correu postal, a:

Centre d’Estudis Santa Maria de Vallclara
Major 72
43373 Cabassers
(El Priorat)

Vallclara.com no instal·la cap classe de galeta ni cap sistema de seguiment dels seus usuari, ni insereix publicitat.

Cada cop que modifiquem aquesta política de privadesa de dades us ho farem saber, sempre i quan impliqui nous tractaments de dades o un canvi substancial de la política.

Aquesta és la primera versió de la política de privadesa de vallclara.com, de 30 de desembre de 2018.