Aquest arxiu recull les imatges preses durant la crisi de salut pública causada pel virus SARS-CoV-2, que causa la Covid-19. Les imatges mostren els efectes de la crisi a la vida pública. També recull els documents i la cartelleria distribuïts digitalment per institucions i entitats locals, així com els vídeos difosos des dels mateixos àmbits, en un apartat final. Poques vegades tenim la consciència que allò que enregistrem està condemnat a passar a la història, i actualment estem vivint aquest tipus de temps. És per això que posem en marxa aquest arxiu d’imatges del confinament, sabent que al futur serà un material molt requerit pels historiadors.

Si voleu ampliar la col·lecció d’imatges, podeu enviar fotografies i vídeos que compleixin els criteris de selecció a info@vallclara.com

Aquest arxiu digital s’adhereix a la campanya impulsada pels arxius catalans Arxivem la Covid-19, i tots els materials que conté són de domini públic, per la qual cosa se’n permet la lliure distribució i l’ús sense cap tipus de limitació. Els autors de les fotografies no se’n reserven el copyright.

Podeu accedir les seves seccions aquí:

Arxiu d’imatges del confinament i la pandèmia per SARS-CoV-2 a Cabassers

Documents distribuïts digitalment

Cartelleria distribuïda digitalment

Vídeos institucionals i d’associacions

Per a una cronologia de la pandèmia a Cabassers, podeu visitar aquest enllaç.